المقادير:
4 : 5 بيضات
ثمرة طماطم
⅛ كيلو بسطرمة
ثمرة فلفل أخضر
2 ملعقة كبيرة جبنة كريمي
2 ملعقة كبيرة جبنة شيدر مبشورة
2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر وأسود مقطّع
ملح وفلفل وكمون
ثمرة طماطم
⅛ كيلو بسطرمة
ثمرة فلفل أخضر
2 ملعقة كبيرة جبنة كريمي
2 ملعقة كبيرة جبنة شيدر مبشورة
2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر وأسود مقطّع
ملح وفلفل وكمون
الطريقة:
1- قطّعي الطماطم والفلفل الأخضر مكعبات صغيرة، وضيفهم على البيض بعد ما تضربيه كويس أوي.
2- بعد كده ضيفي قطع البسطرمة والزيتون للخليط وقلّبيهم كلهم كويس، وممكن تزوّدي كمية البسطرمة والزيتون على حسب رغبتك.
3- ادهني صينية بالزيت أو بالزبدة، وحطّي الخليط فيها، ورشّي عليه من فوق الجبنة الشيدر والجبنة الكريمي.
4- بعد كده حطّي الصينية في الفرن لمدة 15 : 20 دقيقة لحد ما تستوي.. وبألف هنا وشفا.
وبكده تكون خلصت وصفتنا النهارده..
طريقة عمل عجة بالبسطرمة للسحور
اشهى اكلات رمضان
2- بعد كده ضيفي قطع البسطرمة والزيتون للخليط وقلّبيهم كلهم كويس، وممكن تزوّدي كمية البسطرمة والزيتون على حسب رغبتك.
3- ادهني صينية بالزيت أو بالزبدة، وحطّي الخليط فيها، ورشّي عليه من فوق الجبنة الشيدر والجبنة الكريمي.
4- بعد كده حطّي الصينية في الفرن لمدة 15 : 20 دقيقة لحد ما تستوي.. وبألف هنا وشفا.
وبكده تكون خلصت وصفتنا النهارده..
طريقة عمل عجة بالبسطرمة للسحور
اشهى اكلات رمضان
اسهل اكلات رمضان
اكلات رمضان 2012
حلويات رمضان 2012
اكلات رمضان 2012
حلويات رمضان 2012
0 commentaires:
إرسال تعليق