Blogger Widgets
Home » » طريقة عمل عجة بالبسطرمة للسحور

طريقة عمل عجة بالبسطرمة للسحور







المقادير:
 
4 : 5 بيضات
ثمرة طماطم
⅛ كيلو بسطرمة
ثمرة فلفل أخضر
2 ملعقة كبيرة جبنة كريمي
2 ملعقة كبيرة جبنة شيدر مبشورة
2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر وأسود مقطّع
ملح وفلفل وكمون

الطريقة:
 
1- قطّعي الطماطم والفلفل الأخضر مكعبات صغيرة، وضيفهم على البيض بعد ما تضربيه كويس أوي.

2- بعد كده ضيفي قطع البسطرمة والزيتون للخليط وقلّبيهم كلهم كويس، وممكن تزوّدي كمية البسطرمة والزيتون على حسب رغبتك.

3- ادهني صينية بالزيت أو بالزبدة، وحطّي الخليط فيها، ورشّي عليه من فوق الجبنة الشيدر والجبنة الكريمي.

4- بعد كده حطّي الصينية في الفرن لمدة 15 : 20 دقيقة لحد ما تستوي.. وبألف هنا وشفا.

وبكده تكون خلصت وصفتنا النهارده..

طريقة عمل عجة بالبسطرمة للسحور

اشهى اكلات رمضان



اسهل اكلات رمضان


اكلات رمضان 2012


حلويات رمضان 2012

Share this article :

0 commentaires:

إرسال تعليق

 
جميع الحقوق محفوظة البوس تي ان © 2012
قالب معدل من طرف حمدي البوس